Facebook’tan ilginç karar !

Blogoloji Editör tarafından 14 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır.

Facebook, Moments uygulamasını yüklemeyecek olan bulut kullanan kullanıcıların fotoğraflarının silineceğini açıkladı.

Facebook’un, 7 Temmuz’a kadar Moments uygulamasını yüklemeyen kullanıcılarının bulut sistemini kullanarak yüklediği fotoğraflarını sileceği iddia ediliyor.
Facebook, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı yapılmasını sağlayan Moments isimli servisi hizmete sokmuştu. Servis, söz konusu bu fotoğrafları ‘Senkronize’ isimli bir albümde saklanıyordu. TechCrunch’ın haberine göre şirket, 7 Temmuz tarihine kadar bu uygulamayı yüklemeyen kullanıcılarının, Senkronize isimli albümde yer alan tüm fotoğraflarının silineceğini söylüyor. Yanlış anlaşılma olmasın diye özellikle tekrar belirteyim: Kendi yüklediğiniz fotoğraflar değil, gizli bir albüm şeklinde senkronize edilen fotoğraflar silinecek.

2 sene önce yazılmıştır.
EtiCanlar:
"Facebook’tan ilginç karar !" bu yazı 14 Haziran 2016 tarihinde saat 08:57 sularında "Teknoloji" kategorisinde yayınlanmış olup "Blogoloji Editör" tarafından yazıldığı sanılmaktadır..Ve sayaçların yaptığı açıklamaya göre 319 kere okunduğu söylenmektedir..Ayrıca Henüz yorum yazılmamış bir konudur
  • FriendFeed'de Paylaş
  • Facebook'ta Paylaş
  • Twitter'da Paylaş
  • Bu Yazı Hakkında Birşeyler Demek İstermisiniz?





    Her Hakkım Saklıdır®™ Ben Bile Bulamadım :)
    mersin escort canakkale escort kibris escort balikesir escort van escort bursa escort konya escort sivas escort izmir escort izmit escort eskisehir escort